Politica de confidențialitate

Prin accesarea website-ului gradinaistorica.ro ești de acord ca datele personale să fie prelucrate de către Grupul de Inițiativă Civică Cișmigiu pentru următoarele:

– inscriere newsletter

– adaugare comentariu – Articole

– completarea formularului de contact https://gradinacuoameni.ro/contact/

Datele vor fi păstrate în vederea creării unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre evenimentele Grădina cu oameni sau despre orice alte activități desfășurate de Grupul de Inițiativă Civică Cișmigiu prin orice mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS, etc.). Te asigurăm că datele tale personale nu vor fi trimise catre terți, prin vânzare sau dezvăluire. Singurele excepții de la această regulă o constituie operatorul de marketing direct care efectueaza diverse actiuni specifice agreate de Grupul de Inițiativă Civică Cișmigiu, în baza unui document de tip NDA (Non-Disclosure Agreement) și a unui contract, ambele validate de catre Dep. Juridic, precum și instituțiile financiare implicate în furnizarea serviciului de aplicare pentru obținere a unei soluții de finanțare.

Colectarea datelor se desfășoară prin intermediul unor modalități și instrumente specifice precum: soft de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletterului, prin salvarea în baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care pot fi completate.

Ne comunicați informații cu caracter personal atunci când deveniți client, vă înregistrați la serviciile noastre online, completați un formular online, semnați un contract, folosiți produsele și serviciile noastre sau ne contactați prin intermediul unuia dintre canalele noastre. Nu colectăm date despre copii decât dacă ne furnizați informații despre proprii dvs. copii în legătură cu un produs pe care îl achiziționați.

Grupul de Inițiativă Civică Cișmigiu în calitate de administarator al site-ului grădinacuoameni.ro respectă: Regulamentul General pentru protectia datelor (GDPR), Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice fiind înscrisă în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal.

Acces restrictionat și (dez)abonare – În cazul newsletterului, fiecare ediție/alertă conține și modalitatea de dezabonare astfel încat, atunci când nu vrei să mai primesti email-urile noastre, te poți dezabona cu usurință.

Ne poți solicita ștergerea datelor tale cu caracter personal dacă:
– datele nu mai sunt necesare în scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate,
– îți retragi consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea
– ai o obiecție referitoare la prelucrarea datelor tale de catre Grupul de Inițiativă Civică Cișmigiu în scopul trimiterii de mesaje personalizate.

Comunicarea modificărilor – în cazul în care informațiile tale de identificare se schimbă sau dacă îți dorești să renunți la serviciile noastre, te asigurăm că vom avea grijă să corectăm, actualizăm sau sa eliminăm toate datele personale care ne-au fost încredințate. Acest lucru poate fi realizat  prin intermediul unui email trimis la adresa contact@gradinacuoameni.ro

Securitate – În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atat offline cât și online si presupune procedee de criptare / anonimizare / pseudonimizare.

Date de contact pentru protectia datelor: adresa de email: contact@gradinacuoameni.ro

Scroll to Top