Grădinărit în Cișmigiu

13 noiembrie 2021- 10:00
20 noiembrie 2021- 10:00

Se anunță un noiembrie călduros, iar munca fizică în grădină e izvor de sănătate fizică și mentală. În plus, poate fi desfășurată în deplină siguranță, respectând măsurile legale de distanțare pentru a ne proteja de Covid.
În așteptarea avizului de la Ministerul Culturii pentru lucrările de grădinărit și plantările programate în zona Rotondei Scriitorilor și La Cetate, am decis să le dăm o mână de ajutor ALPAB, pentru a pregăti de iarnă tradafirii din zona Rosariului.
Sub îndrumarea specialiștilor, vom tăia trandafirii și îi vom mușuroi, pentru ca, la început de vară, să ne bucurăm de cele mai frumoase flori.
Evenimentul este gratuit, dar participarea se face pe baza Certificatului Verde (vaccinare/trecere prin boală), prin înscriere în prealabil cu formularul: https://forms.gle/T3qCbzahV4HuqFQT7
Nu vrem să ținem locul administrației publice, dar nici nu dorim să ne scuzăm prea mult în fața cârcotașilor de canapea. Munca de voluntriat nu e o rușine, cu atât mai mult acum, când e nevoie de ea.
Scroll to Top